Login

lumea Verde lumea Negru

Statistici

online in verde: 0

online in negru: 1

utilizatori online: 1

REGULAMENT

1. Este interzis sa incerci sa cumperi sau sa vinzi droguri adevarate!

2. Este interzis sa oferi parola ORICUI, chiar si administratorilor jocului. Nu iti vom cere niciodata parola.

3. Utilizarea de cheat-uri, instrumente sau programe care joaca in locul tau este strict interzisa. Poti juca cu urmatoarele browsere: Internet Explorer, Firefox, Opera, Netscape, Safari.

4. Este interzisa utilizarea reloaderelor automate de pagina. Este interzisa de asemenea utilizarea butonului F5. Puteti reincarca pagina doar prin utilizarea butonul "refresh".

5. Fiecare jucator are obligatia de a raporta imediat virusi de orice fel unui reprezentant de la serviciu clienti. Ultilizarea bug-urilor in vederea obtinerii oricaror avantaje vor conduce la restrictionarea numelui de utilizator.

6. Este interzisa vanzarea, cumpararea, predarea sau preluarea unui nume de utilizator. Nici macar pe bani adevarati.

7. Numele de utilizator nu poate avea decat un detinator. Daca numele de utilizator are mai multi detinatori, aceasta inseamna ca e comun!

8. Sunt interzise injuraturile, insultele si orice actiuni rasiste. Este de asemenea interzisa utilizarea unor nume de utilizator cu referiri rasiste sau vulgare.

9. Este interzisa trimiterea de virusi, spyware sau cheat-uri. De asemenea este ilegal sa postezi sau sa trimiti link-uri catre pagini web care nu au legatura cu acest joc.

10. Cand te joci, incearca sa fii atent. Daca dai referesh la pagina cu protectia anti-bot de prea multe ori, vei fi dat afara.

11. Este interzisa folsirea oricarei metode de a iti acorda banii catre alti jucatori.

12. Tot ceea ce nu este interzis, nu este in mod obligatoriu permis.

PEDEPSE

In cazul in care incalci oricare dintre reguli vei fi restrictionat temporar sau permanent in functie de starea administratorului acestui site. In cazul in care consideri ca ai fost pedepsit pe nedrept iti poti sustine opinia in cadrul serviciului clienti. Proprietarul jocului nu este responsabil de pedepsele nedrepte sau de pierderile datorate de aceste pedepse nedrepte.

SUNT DE ACORD CU REGULAMENTUL

La momentul inregistrarii sau logarii in joc, esti de acord cu toate regulile jocului. A nu cunoaste regulile nu este o scuza!